Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Launchpad Translators instructions.
813 of 13 results
8.
# \n Please wait, this can take some time.\n \n \n Downloading and Installing package upgrades
# \n Ju lutem prisni, kjo munde të ju marrë pak kohë.\n \n \n Duke u shkarkuar dhe instaluar përditësime e paketës
Translated and reviewed by Skender Mustafi on 2011-04-28
Located in 2clickUpdate.sh:29
9.
# \n Please wait, this can take some time.\n \n \n Removing package that are no more needed
# \n Ju lutem prisni, kjo munde të ju marrë pak kohë.\n \n \n Duke larguar paketat që nuk nevojiten
Translated and reviewed by Skender Mustafi on 2011-04-28
Located in 2clickUpdate.sh:30
10.
# \n Please wait, this can take some time.\n \n \n Deleting any remaining configuration files
# \n Ju lutem prisni, kjo munde të ju marrë pak kohë.\n \n \n Duke u grisura skedat e mbetura të konfigurimit
Translated and reviewed by Skender Mustafi on 2011-04-28
Located in 2clickUpdate.sh:31
11.
# \n Please wait, this can take some time.\n \n \n Removing temporary files
# \n Ju lutem prisni, kjo munde të ju marrë pak kohë.\n \n \n Duke larguar skedat e përkohëshme
Translated and reviewed by Skender Mustafi on 2011-04-28
Located in 2clickUpdate.sh:32
12.
# \n Please wait, this can take some time.\n \n \n Freeing up some disk space
# \n Ju lutem prisni, kjo munde të ju marrë pak kohë.\n \n \n Duke liruar hapësirë nga disku
Translated and reviewed by Skender Mustafi on 2011-04-28
Located in 2clickUpdate.sh:33
13.
Optimizing RAM memory
Duke optimizuar RAM memorien
Translated and reviewed by Skender Mustafi on 2011-04-28
Located in 2clickUpdate.sh:34
813 of 13 results

This translation is managed by translation group launchpad-translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Donald iljazi, Salih EMIN, Skender Mustafi.